illustratie

Innovatieve
ontwikkelaars

COMMUNICATIE-
EN INTERNETSPECIALIST

De oorsprong van Actilus ligt sinds 1963 als familiebedrijf in de bedrijfscommunicatie, de creatieve sector en de commercie en niet in de techniek zoals bij vele andere internetbedrijven. Deze achtergrond stelt ons in staat om op alle fronten mee te denken over de inzet van internet voor uw bedrijf: strategisch, praktisch, innovatief, op de langere termijn en passend bij de totale bedrijfscommunicatie.

Actilus is vooraleerst een communicatiespecialist die zich vanaf 1996 is gaan toeleggen op internet. We vertalen communicatievraagstukken in praktische internetoplossingen en we verstaan de kunst om in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk te bereiken. 

Met onze interne afdeling Brandlovers bieden we onze klanten de mogelijkheid aan om onze marketing ervaring verder in te zetten. 

DE ONDERNEMERS
ACHTER ACTILUS

Deze twee broers zijn de drijvende krachten achter Actilus met samen al meer dan 30 jaar ervaring en internationaal betrokken bij uitdagende projecten waarbij ze adviserende en leidinggevende taken vervulden.

Klanten kunnen bij ons rekenen op een ontwerp- en ontwikkelingstraject dat zich kenmerkt door efficiëntie. We werken in kleine teams, wat het ontwikkelingstraject scherp houdt en overzichtelijk.

Aangezien we precies weten hoe communicatie werkt, is het vertrekpunt altijd uw bedrijfsvoering, niet de techniek.

JEROEN BREUKINK
Algemeen en creatief directeur

Gedurende zijn werkzaamheden in verschillende landen binnen Europa en in Curaçao bewees hij zich al meteen als een gedreven en getalenteerd vakman en commercieel creatief. Hij stapte in 1996 in Actilus en is ondernemend, communicatief en betrokken.

Zijn visie vertaalt zich in creatieve internetpresentaties die - zonder uitzondering - zeer praktijkgericht zijn. Jeroen heeft een jarenlange nationale en internationale ervaring en zo enthousiast en gedreven als hij is, bouwt hij voortdurend aan langdurige relaties.

Zo was hij jarenlang directielid bij een organisatie van de gemeente Lissabon voor wie hij met Actilus een uniek regionaal informatiesysteem heeft opgezet. In die hoedanigheid stuurde hij dertig mensen aan en later bezocht hij veelvuldig investeerders en grote vastgoed- en toerismegerelateerde partijen in o.a. Zuid-Europa, Caribean en USA.

Bij Actilus is hij mede verantwoordelijk voor concept ontwikkeling, project management en marketing.

IVOR BREUKINK
Technisch en innovatief directeur

Een analytisch vakman en een zeer bekwaam systeemontwikkelaar. De geavanceerde systemen, applicaties en vertaaloplossingen die hij bedenkt, zijn hun tijd ver vooruit. Het technisch brein van Actilus startte in 1986 zijn eerste eigen bedrijf in computeranimaties en dia’s.

Nog voor het voltooien van zijn opleiding ontwikkelde hij al software en geavanceerde systemen voor multinationals zoals: Philips, General Electric Plastics, Gemeente Breda, Nederlandse Spoorwegen, Gemeente Westland en de Stad Lissabon. De bevlogen internetondernemer stapte in 1988 in Actilus en hij maakte op jonge leeftijd al furore. Zo ontving hij voor zijn afstudeerproject de hoogste waardering van zijn jaargang. Ivor is een systeemontwikkelaar die vanuit een praktisch kader handelt en denkt. De systemen die hij ontwikkelt zijn gericht op gebruikservaring en gebruiksgemak.

Het commercieel inzicht van Ivor komt op unieke wijze tot haar recht in de technische oplossingen die hij voor bedrijven ontwikkelt. Telkens opnieuw bewijzen zijn systemen en weboplossingen hoezeer techniek hogere verkoopresultaten kan faciliteren.

Bij Actilus is hij mede verantwoordelijk voor techniek, innovatie, systeembouw en concept ontwikkeling.

Presentatie, kennismaking 
of brainstormsessie inplannen?Samen creëren we de beste innovaties

De expertise van Actilus ligt sinds 1963 als familiebedrijf in communicatie en niet in de techniek zoals bij vele andere internetbedrijven. Deze achtergrond stelt ons in staat om op alle fronten mee te denken: strategisch, praktisch, innovatief en passend bij de totale communicatie.

Bel +31 76 53 00 403
Verstuur een e-mail >

Eerst eens samen afspreken

Wilt u geheel vrijblijvend bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisiatie? Met circa 80 systemen voor klanten in o.a. Breda, Rotterdam, Naaldwijk, Nijmegen en Maastricht staan wij u als betrouwbare partner met veel plezier te woord.

Actilus | Create your digital world
T 076 53 00 403
E info@actilus.com
Copyright 2019 Actilus Breda |  Privacy