illustratie

Slimme portal
ontwikkelaars

GEAVANCEERDE
PORTALS OP MAAT

Voor zowel commerciele organisaties als overheid ontwikkelt Actilus portals die opvallen qua webdesign, gebruiksgemak en overzichtelijkheid. Uw website wordt op maat voor uw bedrijf ontworpen en u kunt er alle wensen, behoeften en smaak voor honderd procent in kwijt.

Daarnaast kunt u rekenen op een oplossing die vooruitstrevend is qua beheersysteem (CMS) en zoekmachine optimalisatie (SEO).

WAT IS UW DOEL
Een portal bouwen is teamwork, we zullen de fundering daarom samen leggen. Actilus steekt veel werk in het voortraject. In plaats van direct te gaan ontwerpen, beginnen we met een uitvoerige analyse van uw situatie. Samen achterhalen we hoe u zich als bedrijf het beste op internet kunt presenteren. We kijken uitgebreid naar alle wensen, naar wat past bij zowel de markt als de bedrijfsvoering en u krijgt talrijke voorbeeldwebsites te zien zodat het gemakkelijker zal zijn om aan te geven wat mooi is en past bij uw bedrijf en smaak.

Doordat we de uitgangssituatie uitvoerig in kaart brengen, is de ontwerpfase kort. U ziet dat terug in de kostprijs en in de tijdspanne waarin we de gewenste website realiseren.

HET GROTE VERSCHIL
De ene website is de andere niet. Maar wat is dan precies het verschil tussen een goede en een slechte portal? Internetterminologie klinkt vaak als gebakken lucht en maar al te vaak is het dat ook.

Toch zit er een groot verschil in portals en dat zit hem onder andere in:

1. het achterliggende CMS-systeem;
2. de vindbaarheid door zoekmachines als Google;
3. het visuele aspect;
4. de mogelijkheden qua menustructuur;
5. de diverse innovatieve ideeën en mogelijkheden;
6. de technische uitbreidingsmogelijkheden.

DE ORIENTATIE / INVENTARISATIEFASE
Als iets onze portals kenmerkt is het dat ze zowel naadloos aansluiten bij de diverse doelgroepen en betrokken partijen maar visueel ook aan de huisstijl en de overige communicatie-uitingen. De perfecte oplossing komt er alleen door al wat erop van invloed is en ermee samenhangt nader te onderzoeken.

Dat is althans de visie die we bij Actilus praktiseren. Via een gedegen analyse vertalen we uw bedrijf in het perfecte technische en visuele design.

ONZE AANPAK
VOOR KRACHTIGE PORTALS

DENKEN

 01. Positionering
 02. Marktbenadering
 03. Betrokken partijen
 04. Basis strategie
 05. Plan van aanpak

CREËREN

 06. Basis schetsen
 07. Content inventarisatie
 08. Storytelling
 09. Uitwerking identiteit
 10. Grafisch design

DOEN

 11. Technische ontwikkeling
 12. Verzameling content
 13. Koppelingen databases
 14. Oplevering en trainingen
 15. Blijvend innoveren

illustratie

INNOVEREN
VANUIT BEZIELING

Innoveren is noodzaak en Actilus denkt pro-actief mee met de markt. Actilus verbetert haar processen naargelang de stand der techniek en daartoe hoeft niemand ons aan te sporen: we handelen vanuit bezieling.Onze innovatiedrang is groot en we zijn optimisten pur sang die niet in problemen denken, maar in uitdagingen.

DOORONTWIKKELEN
Actilus evolueert haar systemen op basis van de stand der techniek en praktische gebruikservaring. We hebben de software achter uw website dan wel in een ver verleden ontwikkeld, het systeem groeit nog elke dag. We ontwikkelen het door, want zo geestdriftig als we zijn, volgen we de stand der techniek op de voet. Al wat voor bedrijven en klanten interessant is, voeren we in het CMS door.

Wat heel concreet uw voordelen zijn van onze drang naar innovatie? U kunt er bij Actilus blind op vertrouwen dat uw website door de nieuwste technologie zal worden ondersteund en dat de mogelijkheden zich continu uitbreiden. Het servicecontract garandeert een systeem dat altijd actueel blijft en meegaat in de tijd.

RAZENDSNELLE ONTWIKKELINGEN
De innovaties in ICT-land zijn gigantisch. Elke dag gebeuren er mooie dingen, maar daar hollen we als bedrijf niet blind achteraan. We blijven graag kritisch. Actilus volgt alleen die innovaties op die na de hype een succes blijven. We upgraden er onze systemen mee of breiden er onze webdiensten mee uit.

INNOVATIE OP BASIS VAN GEBRUIKSERVARING
Ook op het gebied van uw gebruikservaring blijven we innovatief. We doen iets met de gebruikservaringen die we door onze afnemers krijgen teruggekoppeld. Eventuele toepassingsproblemen confronteren onze klanten maar een keer. We lossen ze voor eens en altijd op door nieuwe software te ontwikkelen en deze meteen in de bestaande systemen te integreren.

Meer weten wat Actilus voor u kan betekenen voor een portal, website of andere communicatie ? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Presentatie, kennismaking 
of brainstormsessie inplannen?Samen creëren we de beste innovaties

De expertise van Actilus ligt sinds 1963 als familiebedrijf in communicatie en niet in de techniek zoals bij vele andere internetbedrijven. Deze achtergrond stelt ons in staat om op alle fronten mee te denken: strategisch, praktisch, innovatief en passend bij de totale communicatie.

Bel +31 76 53 00 403
Verstuur een e-mail >

Eerst eens samen afspreken

Wilt u geheel vrijblijvend bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw organisiatie? Met circa 80 systemen voor klanten in o.a. Breda, Rotterdam, Naaldwijk, Nijmegen en Maastricht staan wij u als betrouwbare partner met veel plezier te woord.

Actilus | Create your digital world
T 076 53 00 403
E info@actilus.com
Copyright 2019 Actilus Breda |  Privacy